maanantai 24. lokakuuta 2016

Unipressin tarjous ja kirjastokuulumisia

Dionnen tytöt on nyt saatavilla Unipressin verkkokaupasta 35% alennuksella sunnuntaihin 6.11. asti. Joten jos et ole vielä ostanut Dionnen tyttöjä, mutta se on ollut suunnitelmissasi, kannattaa hyödyntää tämä tilaisuus.

Minulla on ollut tässä kuussa sellainen kirjailijuuteen liittyvä ilonaihe, että Dionnen tytöt ovat vihdoinkin lainattavissa Tampereen kirjastoista. Kotipaikkakunnan kirjasto on tärkein, siitä ei mihinkään pääse. Ehdin lokakuun alussa laittaa jo huolestuneena tiedusteluviestiä hankintapäällikölle ja kustantajalleni, kun kesäkuussa tilatut kirjat näkyivät hakujärjestelmässä edelleen 'kuljetettavana' -tilassa, ja minulta oltiin kyselty varauksen viipymisestä. Sain vastauksen, että kirjat olivat saapuneet jo kesällä, mutta niitä ei oltu ehditty vielä luetteloida, siksi ne näkyivät 'kuljetettavana' tilassa. (Näköjään kirjastoillakin on resurssipulaa.) Minä puolestani olin jo melkein varma, että kirjalähetys oli hukkunut postissa tms. 

Pirkanmaan kirjastojen hakujärjestelmässä on toiminto, josta näkee, montako kertaa tiettyä kirjaa on lainattu yhteensä sekä kuluvan vuoden aikana. Aiemmin tuskin noteerasin sitä - en minä lainaustilastojen perusteella valitse itselleni luettavaa - mutta nyt siitä on tullut hyvin kiinnostava. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti