Kirjailija


LILIANA LENTO

Olen 40-vuotias tamperelainen kirjailija.

Tarinoiden kirjoittaminen on ollut rakas harrastukseni jo yli 10 vuotta – tosin esikoisromaanin myötä se alkoi tuntua enemmältäkin kuin harrastukselta. Kirjoittaminen oli kyllä jo aiemminkin osa elämääni päiväkirjan, kirjeiden ja satunnaisten runojen muodossa, ja pääni sisällä olen sepitellyt tarinoita niin kauan kuin pystyn muistamaan. Kirjoittaminen on minulle tapa ilmaista itseäni, järjestellä ajatuksiani, hahmottaa tätä maailmaa ja rentoutua. Useimmiten se on myös mukavinta hommaa, mitä tiedän.

Esikoisromaanini Dionnen tytöt julkaistiin kesällä 2016. Toinen romaanini Salaisuuksia Delobriandissa, joka on Dionnen tyttöjen itsenäinen jatko-osa, ilmestyy alkuvuodesta 2018. Olen kirjoittanut myös novelleja, joita on julkaistu Ursula-lehdessä ja Kumman rakas -antologiassa. 

Kirjoittamisen lisäksi pidän kissoista, suklaasta, tanssimisesta, metsäkävelyistä, pitkistä aamu-unista ja tietenkin lukemisesta. Lempikirjailijoitani ovat mm. Johanna Sinisalo ja Marian Keyes. 

Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse liliana.lento(a)gmail.com tai Facebookissa Kirjailija Liliana Lento sivuni kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti