Salaisuuksia Delobriandissa

Toinen romaanini Salaisuuksia Delobriandissa ilmestyi huhtikuussa 2018 Tornin kustantamana. 
 Salaisuuksia Delobriandissa on itsenäinen jatko-osa Liliana     Lennon esikoisromaanille Dionnen tytöt. Chick litin ja fantasian yhdistävä tarina vie lukijan kuvitteelliseen Fretannian maahan, keijujen, ihmisten ja menninkäisten yhteiskuntaan.
Alexa haluaa pitää isänsä synkän menneisyyden salassa - hinnalla millä hyvänsä. Margot on luonut menestyksekkään näyttelijänuran, mutta menneisyyden traumat eivät jätä häntä rauhaan. Sofialla on elämässään kaikkea, mutta lapsi puuttuu. Gunvoria on vaivannut aina huonommuuden tunne, mutta onneksi hänellä on ihana tyttöystävä.

Alexan, Margotin, Sofian ja Gunvorin polut risteävät Delobriandissa, Fretannian pääkaupungissa. Luvassa on jälleen romantiikkaa, suhdesotkuja ja jännitystä fantasiaelementeillä kuorrutettuna. 

ISBN: 978-951-579-640-0

Koko ja laajuus A5 (nid.) 202 s. 

Voit ostaa kirjan kustantamoni verkkokaupasta, e-kirjana Elisa Kirjasta tai lainata kirjastosta. Jos kotipaikkakuntasi kirjastosta ei vielä löydy Salaisuuksia Delobriandissa, voit tehdä hankintaehdotuksen. 

MITÄ KIRJASTA ON SANOTTU:

Lukihäirikkö -blogi"Vaikka ei olisi koskaan lukenut fantasiakirjallisuutta, niin nämä teokset ovat helposti ymmärrettäviä, teksti on sujuvaa. Pääosassa ovat hahmojen väliset suhteet. ... Tarkennan vielä, että mainitsemani helppous ei tarkoita tässä yksinkertaisuutta, vaan vertaan tarinaa muihin lukemiini fantasiakirjallisuuden edustajiin, joissa joskus lukija  "hukkuu" sinne hallitsijoiden, klaanien, sukupuiden ja  vihollisten määrään. Nyt ei tarvitse ponnistella hahmojen suuren lukumäärän tai pitkien taistelukohtausten kanssa."

Jonnan lukunurkkaus -blogi: "Lento jatkaa esikoiskirjansa tapaan lentävällä kerronnallaan ja mielikuvituksellaan. Viihdyin tämän jatko-osan parissa paremmin kuin ensimmäisen kirjan. Tämä edeltäjäänsä hillitympi ja juoneltaan mielenkiintoisempi tarina on nopealukuinen ja kevyt kirja."

Kosmoskynä-lehden arvio: "Nämä kirjat ovat tärkeitä juuri siksi, että ne tarjoilevat moniulotteista yhteiskunnallista pohdintaa helposti nieltävään muotoon paloiteltuna. Monet kriitikoiden ylistämät yhteiskunnalliselta viestiltään merkittävät teokset eivät koskaan löydä tietään suuren yleisön käsiin varsinkaan kun moderni arki ei erityisemmin kannusta tarttumaan kirjallisiin haasteisiin vapaa-ajalla. Hyvän kirjan tehtävä on paitsi saada ajattelemaan myös viihdyttää, tai kuten Liliana Lennon Fretannia-kirjoissa, lempeästi naruttaa lukija ajattelemaan viihteen lomassa.

Salaisuuksia Delobriandissa on ennen kaikkea kuvitteelliseen maailmaan sijoittuva slice of life -tarinakokoelma, jossa arjen sattumukset tarjoavat lukijalle uusia näkökulmia tulkita meidän maailmaamme."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti