perjantai 31. toukokuuta 2019

Esiintyminen Joktoconissa

Minulla on pitkästä aikaa kirjailijaesiintyminen Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajien järjestämässä Joktoconissa. 

”Joktocon on taas täällä! Suomen taatusti pienin ja herttaisin kirjallisuustapahtuma Joktocon järjestetään tänä vuonna la 8.6.2019. Paikkana on tälläkin kertaa Pirkkalaiskirjailijoiden toimitila Tampereella osoitteessa Sammonkatu 2. Virallinen ohjelma sijoittuu ajalle klo 12-16, minkä jälkeen luvassa vapaata seurustelua ja mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun.

Ohjelma
Luento: Rakennepuuroon hukkuneet — Miten pitää yllä dramaattinen jännite rakenteen keinojen avulla (Solina Riekkola ja Reetta Vuokko-Syrjänen)
Kahvia ja vapaata keskustelua
Katri Alatalon uutuusteoksen Ikuisesti, Siskoni -julkistamistilaisuus
Paneeli: Miten ideat syntyvät? – panelisteina Liliana Lento, Anni Nupponen ja Reetta Vuokko-Syrjänen, haastettelijana Teemu Korpijärvi

Tervetuloa kaikki tapaamaan niin uusia kuin vanhoja tuttavuuksia!”

Mainitut jatkot ovat ravintola Kivenheitossa, joka on melkein vastapäätä tuota Pirkkalaiskirjailijoiden toimitilaa. 

Esiinnyin Joktoconissa myös viime vuonna, ja minulle jäi tapahtumasta tosi hyvät fiilikset. Toki sillä on osuutta asiaan, että mielessäni Joktocon ja Salaisuuksia Delobriandissa ilmestyminen linkittyvät vahvasti yhteen, kun esittelin siellä viime vuonna uunituoretta kirjaa, jonka tekijänkappaleet olin saanut edellisenä päivänä. Mutta oli se muutenkin kiinnostava tapahtuma, ja seura oli hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti