torstai 5. heinäkuuta 2018

Finncon

Minulla on tämän vuoden Finnconissa ennätykselliset kolme esiintymistä. Olen mukana seuraavissa paneeleissa.

Fantastinen matkaopas
(Lauantai klo 11 - 11:45, XX, Agora)
Pandimensionaalisen matkatoimiston agentti ja opas Ismo Nuoli haastattelee paneelissa kirjailijoita, jotka larppaavat kirjojensa hahmoja ja mainostavat omia maailmojaan. Shimo Suntila (pj.), Elina Pitkäkangas, Sini Helminen ja Liliana Lento.

”En ole ihminen”
(Sunnuntai klo 12 - 12:45, XIV, Natura)
Kuinka uskaltautua sujahtamaan vierasta lajia edustavan päähenkilön mieleen? Kirjailijat keskustelevat, miksi kannattaa valita muu kuin ihminen päähenkilöksi. Matti Järvinen (pj.), Liliana Lento, Laura Luotola, Mixu Lauronen, Terhi Tarkiainen.

Mitä ulostulotarinoiden jälkeen?
(Sunnuntai klo 14 - 14:45, X, Natura)
Mitä muita queer-tarinoita voisi kertoa, ja miten spekulatiivinen fiktio voisi olla mukana niiden kertomisessa? Olli Lönnberg (pj.), Jenny Kangasvuo, Nina Niskanen, Tero Aalto ja Liliana Lento.

Olen innostunut ja kiitollinen näistä mahdollisuuksista - kyllä nyt saa kirjat hyvää mainosta :D - mutta täytyy myöntää, että on hieman perhosiakin vatsassa.

Tuossa Fantastinen matkaopas -paneelissa on tosiaan tarkoituksena, että osallistuvat kirjailijat esittävät jotain kirjansa/kirjojensa hahmoa. Minä esitän omaa suosikkihahmoani Margotia. Siivet ja peruukki siis reissuun mukaan. :D En ole aiemmin tehnyt mitään tällaista, ja siksi olenkin erityisen täpinöissäni juuri tästä paneelista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti